Gezocht actrice voor nieuwe productie

 

Wanneer: auditie is zaterdag 16 september en vervolgens gaan we repeteren van eind september tot en met februari

 

Wie: een actrice tussen 24 en 33 jaar met geruime acteer ervaring en opleiding(minstens 2 jaar). Daarnaast is het belangrijk dat je het stuk gelezen hebt en kent.

 

Waar: repeteren in Amsterdam en spelen in Almere en Amsterdam. Repetities zijn 1 keer per week en worden geplanned als sessies van 3 uur. De repetitiedag word bepaald in overleg met de hele cast.

 

Vergoeding: maximaal 1000 euro netto  (De toneelgroep vergoedt geen reiskosten dus je mag buiten Amsterdam komen maar dit is op eigen kosten) Het exacte bedrag is afhankelijk van de subsidies en kaartverkoop.

 

Hoe: stuur een mail met daarin CV met foto.

 

Reageren voor  15 september

 

Voor de nieuwe productie zijn we op zoek naar een actrice die in is voor een nieuw toneelavontuur. The Mercy Seat (werktitel) zal de volgende productie worden van Toneelgroep Sterrenstof. De fondsen (AFK en Prins Bernhard Cultuurfonds) die ons hebben gehonoreerd zullen wij dit keer opnieuw benaderen. We gaan onder de regie van Pauline Greidanus een bewerking maken van het bestaande stuk The Mercy Seat van Neil Labute. Willen dit stuk vernieuwen en de personages een nieuwe, jonge en actuele identiteit geven. Naast de personages willen we aan de slag met de inhoud van het stuk, met als doel dat het verhaal een metafoor wordt voor wat er gebeurt als gevoelens niet worden uitgesproken en je niet kan komen bij de beste versie van jezelf. Als actrice speel je een van de hoofdrollen bij  dit maak proces. De grondslag van de toneelgroep is een springplank te zijn voor jong talent. Bij succesvolle honorering krijg jij de kans om met de toneelgroep jouw talent te bewijzen aan de fondsen.

 

 

Stein Janssen & Carolien van Heijst in The Mercy Seat 2014

Mail ons!